Logo the BAND

Marko Bugarin - Chitară Bas


Cu o experiență muzicală de peste 15 ani și o varietate de stiluri muzicale abordate, s-a alăturat proiectului Alexandra Mitroi & the BAND cu dorința de a interpreta un repertoriu inedit pe scena muzicala de pe Bega și nu numai. "Proiectul reprezinta pentru mine o provocare și ma bucur ca pot sa fiu parte din această echipă care spune ceva atunci când este pe scenă."

Edy

Edy

Simona Dehelean- Vioară


Născută in anul ‘94, Simona a început studiul viorii la vârsta de 7 ani in Timișoara. In prezent este angajata a Filarmonicii Banatul și membra a proiectului muzical Alexandra Mitroi & the BAND. “Acceptarea unei participării intense in cadrul proiectului a reprezentat o provocare și totodata o deosebita plăcere de putea canta melodii cu caracter popular, reinterpretate intr-un stil modern. Eu zi de zi interpretez muzica clasica, Iar faptul ca am șansa de cânta altceva la cel mai înalt nivel, unde provocările sunt nelipsite reprezintă o bucurie pentru mine și o oportunitate de a mă dezvolta din punct de vedere muzical.”

Alex Mătasă- Chitară Electrică


Născut în martie '86, a decis să accepte provocarea înțelegerii și practicii muzicii. Nu ezită să abordeze mai multe stiluri muzicale considerând acest fapt un avantaj în a te deprinde cu muzica. Nu are genuri muzicale preferate: "Ascult tot ce îmi gâdila urechile într-un mod plăcut, vorba lui Caragiale :)) : pop, blues, metal...orice. Muzica live îmi dă o stare de foarte bine, motiv pentru care cânt cu plăcere alături de Alexandra, o voce frumoasă și o prezență placută care binedispun oricând.”

Edy

Edy

Lucian Bogdan - Clape


A studiat pian clasic din clasa I-a până în clasa a VIII-a după care a fondat trupa rock 'ATTIS' cu care a editat un album propriu cu compoziții. După o pauza de aproximativ 18 ani, a revenit în lumea muzicii, de aceasta dată, cu proiectul Alexandra Mitroi & the BAND. “Sper ca experiența acumulată să reprezinte un sprijin pentru trupă și să reușim să compunem muzică de calitate împreună. Sunt o fire pozitiva și nu renunț în fața greutăților. Am speranțe mari legate de acest proiect și mă dedic total.”

Tobe - In curand...


De indata ce vom avea numele noului tobar, vom reveni cu o poza si neaparat cu o scurta biografie a acestuia.

Edy