Logo the BAND

Marko Bugarin - Chitară Bas


Cu o experiență muzicală de peste 15 ani și o varietate de stiluri muzicale abordate, s-a alăturat proiectului Alexandra Mitroi & the BAND cu dorința de a interpreta un repertoriu inedit pe scena muzicala de pe Bega și nu numai. "Proiectul reprezinta pentru mine o provocare și ma bucur ca pot sa fiu parte din această echipă care spune ceva atunci când este pe scenă."

Edy

Edy

Simona Dehelean- Vioară


Născută in anul ‘94, Simona a început studiul viorii la vârsta de 7 ani in Timișoara. In prezent este angajata a Filarmonicii Banatul și membra a proiectului muzical Alexandra Mitroi & the BAND. “Acceptarea unei participării intense in cadrul proiectului a reprezentat o provocare și totodata o deosebita plăcere de putea canta melodii cu caracter popular, reinterpretate intr-un stil modern. Eu zi de zi interpretez muzica clasica, Iar faptul ca am șansa de cânta altceva la cel mai înalt nivel, unde provocările sunt nelipsite reprezintă o bucurie pentru mine și o oportunitate de a mă dezvolta din punct de vedere muzical.”

Alex Mătasă- Chitară Electrică


Născut în martie '86, a decis să accepte provocarea înțelegerii și practicii muzicii. Nu ezită să abordeze mai multe stiluri muzicale considerând acest fapt un avantaj în a te deprinde cu muzica. Nu are genuri muzicale preferate: "Ascult tot ce îmi gâdila urechile într-un mod plăcut, vorba lui Caragiale :)) : pop, blues, metal...orice. Muzica live îmi dă o stare de foarte bine, motiv pentru care cânt cu plăcere alături de Alexandra, o voce frumoasă și o prezență placută care binedispun oricând.”

Edy

Edy

Clape


De indata ce vom avea numele noului clapar, vom reveni cu o poza si neaparat cu o scurta biografie a acestuia.

Boros Csaba - Percutie


Cu un lung sir de colaborari la activ cu trupe din cele mai diverse stiluri, de la Hard&Heavy, Progresive Rock, Blues, sau trupe tribut cum ar fi Katharsis,Fireball(tribut Deep Purple), sau Hellz Ballz (tributAC/DC), Deda Blues Band dar si proiecte personale precum Hazard si Harmony. Cu colaborari inedite cu Stevie Rachelle, frontmanul trupei americane de glam TUFF, precum si cu Eugen Mihaescu fondatorul Krypton s-a alaturat proiectului Alexandra Mitroi & the BAND 100%.

Edy